Ads 468x60px

Ο 'σκύλος΄ μιλάει στο WLearn.gr



Καλησπέρα ...και καλό απόγευμα να έχετε!

Πίνω το καφεδάκι μου, μετά από μια απαιτητική ημέρα με δουλειά και λοιπές υποχρεώσεις και χαλαρώνω...διαβάζοντας την συνέντευξη του 'σκυλούκου' στο Wlearn.gr. 

Το WLearn είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από τον Άκη Καργιοφύλλη  και έχει ως σκοπό να σας μεταφέρει τις γνώσεις του σχετικά με την δημιουργία ιστοσελίδων αλλά και άλλων παρεμφερών τεχνολογιών.

Περιέχει Σειρές Μαθημάτων οι οποίες αποτελούνται από ενότητες εμπλουτισμένες από θεωρία και πολλά παραδείγματα.

Πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως από εμφάνιση, και το περιεχόμενο του καθημερινά εμπλουτίζεται με νέα άρθρα σχετικά με το διαδίκτυο και την τεχνολογία.

Επιπλέον περιέχει αφιερώματα που αξίζει να διαβάσετε, με πιο πρόσφατο το αφιέρωμα στο email, που είναι ότι πρέπει για κάποιον που θέλει δώσει απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα του σχετικά με το email και λύσεις σε προβλήματα και εμπόδια που εμφανίζονται.

Εκτός όμως από όλα αυτά, ο Άκης έβαλε στην ιστοσελίδα του και συνεντεύξεις! Η πρώτη που δόθηκε είναι από τον δημιουργό του πασίγνωστου Forum 'Insomnia', Κωνσταντίνο Σκιαδα, που μιλάει για τα πρώτα του δειλά βήματα στον χώρο του internet και πολλά άλλα.

Η δεύτερη και πολύ πολύ σημαντική για τους fan του συνέντευξη, είναι του Στάθη  Παναγιωτόπουλoυ, γνωστός και ως 'σκύλος'...
Ο σκυλούκος λοιπόν μιλάει για το πολύ όμορφο site του, το  skylos.gr και για πολλά άλλα θέματα που αφορούν όμως πάντα το διαδίκτυο.

Ένα πραγματικό μπράβο στον Άκη που συνεχώς μας δίνει την ευκαιρία να γευτούμε νέα πράγματα μέσα από το WLearn.gr

και να του πω πως η αγάπη του για αυτό που κάνει ...φαίνεται ξεκάθαρα στο αποτέλεσμα (και μιλάω τελείως αντικειμενικά)

Σας φιλώ όλους....

1 σχόλιο:

  1. Πάω να δω η περίεργη γάτα το μπλοκ που γράφεις.Φιλάκια γλυκιά μου και καλό ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

Βραβείο

TrendyBlogAward

Top blogs