Ads 468x60px

Το wlearn.gr τώρα και στο youtube

Ένα νέο  κανάλι στο youtube υπάρχει εδώ και μια βδομάδα, με το όνομα wlearnhowto..και υπόσχεται πως θα κάνει την πλοήγηση μας στο ίντερνετ πιο εύκολη.

wlearn on youtube
Δημιουργήθηκε σαν προέκταση της ενότητας how-to που περιλαμβάνετε στο site του Wlearn.gr, η οποία σε μόλις 3 μήνες ζωής μετρά 60 χρήσιμα how-tos με θέματα που αφορούν μεγάλο μέρος του συνόλου των εφαρμογών (όπως internet browsers, mail clients κτλ.) και των υπηρεσιών (όπως google, κοινωνικά δίκτυα, blogs κτλ.) του Internet. 

 Αν και αρχή, μετράμε ήδη 4 πολύ χρήσιμα βίντεο, με θέματα: 

 Πως να αλλάξετε την γλώσσα (language pack) του Firefox σας

Πως να προσθέσετε χάρτη της Google στο site ή το blog σας 

 Πως να τοποθετήσετε το κουμπί Paypal donate στον Blogger 

 Προσθέστε Σελίδες στον Blogger συνδέοντας πολλά posts

Το κανάλι θα ενημερώνεται συχνά με νέα βίντεο που θα παρέχουν απαντήσεις και λύσεις στα πιο συχνά ερωτήματα και εμπόδια που συναντάει κανείς κατά την καθημερινή του πλοήγηση στο Internet. Απευθύνετε σε αρχάριους και μη χρήστες του διαδικτύου.... 

Κάντε subscribe και βρείτε τις λύσεις που ψάχνατε τόσο καιρό! ♥

 http://www.youtube.com/watch?v=l2TQ0IBqFDo


Και κάτι πολύ σημαντικό....η ενότητα HOW-TO, μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε τις δικές μας ερωτήσεις, να πούμε τις δικές μας απορίες και σύντομα να απαντηθούν μέσω ενός άρθρου ή μέσω ενός βίντεο. Αυτή η διαδραστική σχέση μεταξύ χρήστη και δημιουργού είναι πολύ πολύ σημαντική να υπάρχει και φυσικά μπορείτε να το διαδώσετε και εσείς στους φίλους σας!  

Επικοινωνήστε  λοιπόν ή αφήστε τις ερωτήσεις σας κάτω από ένα βίντεο μέσω ενός σχολίου...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Βραβείο

TrendyBlogAward

Top blogs